Ga naar de inhoud

Werken bij Dierenwelzijn Walcheren?!

Dat kan! We hebben 70+ collega’s, maar we zoeken altijd naar mensen die onze doelstelling onderschrijft en iets willen toevoegen. Steeds meer mensen in Zeeland weten ons te vinden, waardoor het elk jaar drukker wordt. Wij hebben jou nodig.

Ga jij vol enthousiasme en met 100% inzet bij ons aan de slag?

Stichting Dierenwelzijn Walcheren is een vrijwilligersorganisatie die sinds 2018 zeer succesvol inzet voor dieren die op welke manier dan ook, hulp nodig hebben. De stichting is uit noodzaak opgericht, omdat er in gemeente Vlissingen hulp voor dieren werd stopgezet. Met een enthousiast team kunnen we inmiddels zeggen dat we voor elk dier en elke melding de juiste zorg kunnen aanbieden. 

Werken bij Dierenwelzijn Walcheren? Bekijk onze bedrijfsfilm

Dit zeggen onze medewerkers

Centralist (m/v)

Vindt jij het leuk om telefonisch mensen te woord te staan en gerichte hulp voor in nood verkerende dieren te bieden? Je werkt ook nog eens vanuit huis.

Geïnteresseerd? Lees verder 

Chauffeur (m/v)

Ben jij die persoon die goed de weg weet, meerdere jaren rijervaring heeft en ook nog eens in de praktijk dieren wilt helpen?

Lees dan verder

Bijrijder (m/v)

Altijd al dieren willen helpen, maar geen rijbewijs? Dat is bij ons geen probleem. Met ons team regelen wij dat je toch tijdens je dienst dieren kan helpen.

Geïnteresseerd? Lees verder

Nachtchauffeur (m/v)

Onze 24/7 mentaliteit zorgt er voor dat we ’s nachts ook uitrijden voor meldingen die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Heb jij dezelfde mentaliteit en ben je snel wakker om op pad te kunnen?

Reageer dan snel!

Dierenvoedselbank medewerker (m/v)

Een maatschappelijke tak in onze stichting is het helpen van mensen die dieren hebben maar door financiële omstandigheden, niet de juiste zorg voor de dieren kunnen bieden. Wij helpen!

Help jij mee? Lees dan verder 

IT Specialist (m/v)

Ben jij een digitale duizendpoot, verstand van systeembeheer, CMS, WP, Workspace, dan hebben wij jou nodig! 

Heb je een paar uurtjes per week over? Lees dan verder