Ga naar de inhoud

WAAR KUNT ONS VOOR INSCHAKELEN?

Wij leveren eerste hulp aan zieke en gewonde dieren in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Wij schromen niet om in uitzonderlijke gevallen de gemeentegrenzen voorbij te gaan. Dit doen wij voor een eigenaar of een melder/passant of vinder van het gewonde dier. Het merendeel van onze ritten is voor u als particulier gratis. Lees de uitzonderingen. 

Wij rijden ook voor dode huisdieren, denk hierbij vooral aan aangereden katten. Wij proberen altijd de eigenaar van het dier te achterhalen en te herenigen.

Wij assisteren ook de hulpdiensten, zoals politie, brandweer, deurwaarders en boa’s van de gemeenten. Daar waar zij een melding hebben waar een dier bij betrokken is, roepen zij onze expertise in.

Dierenambulance Vlissingen Middelburg Veere Goes

Wij verzorgen tegen vergoeding vervoer voor u wanneer u met uw huisdier naar bijvoorbeeld de dierenarts, pension e.d. moet en zelf geen vervoer heeft. Wij halen u met uw dier (of eventueel alleen het dier) op van huis, kunnen assisteren bij het vervoerklaar maken van uw dier, wij rijden naar de dierenarts en brengen nadien u en uw huisdier weer naar huis.

Wij hebben tevens mogelijkheden om vangkooien te plaatsen voor niet-benaderbare, wilde of verwilderde dieren. Wij voeren hierin het TNR-beleid. 
Een vangkooi lenen kan tegen een borg, maar er zal eerst een situatieschets gemaakt moeten worden.